כרובית עם בשר בכמה דקות

20 דקות

קַל

3 סועדים

כל מה שצריך עבור המתכון הזה זה כרובית בינונית \ גדולה
500 גרם בשר טחון ( אם הכרובית יחסית קטנה אז 300 גרם יספיק )
תבלינים וזהו!

הוא מושלם לחג\ ארוחת שישי\ ארוחה חגיגית והוא נעשה בסיר אחד!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 כרובית גדולה
400 גרם בשר טחון
חופן פטרוזיליה
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כורכום
מלח+פלפל
1 בצל בינוני
שמן זית
לקישוט
2 ראשי שום

הוראות

1.

בסיר גדול שים את הכרובית עם מים רותחים עד שהיא מתרככת

בוצע
2.

נכין את תערובת הבשר- נתבל אותו ב2 כפות פפריקה מתוקה , כף כורכום , מלח ופלפל , פטרוזיליה קצוצה ובצל בינוני קצוץ דק

בוצע
3.

נסנן את הכרובית ממים ונמלא אותה בבשר

אפשר להפוך את הכרובית ולמלא ממתחת אך אני יותר אוהבת את המראה הפרוע ובגלל זה מילאתי אותה מלמעלה בבשר ומהצדדים, ככה בלי לחשוב ובלי לדייק, לשים את הבשר
בוצע
4.

לחתוך את ראשי השום ולפזר מסביב, ולפנק בשמן זית

בוצע
5.

לתנור ללא מכסה על 180 מעלות למשך 50 דקות

בוצע
6.

לקשט בטחינה- מושלם! וכלום עבודה

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *