קרפצ’יו סלק
אז יש המון דרכים להכין קרפצ’יו סלק, וזה תמיד טעים
אבל הדרך הזאת- הכי קלה שאפשר!
קונים סלק בוואקום, חותכים דק ומסדרים בצלחת, מקשטים בתוספות אהובות ומתאימות, מלא לימון ויש לכם מלא שכולם בשולחן לא יפסיקו לאכול, שמקשטת את השולחן בטירוף של צבעים! צבעונית וקלה להכנה
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2-3 סלק בוואקום | |
1 כפית שמן זית | |
מלח לפי טעם | |
0.5 לימון | |
חומץ בלסמי מצומצם לפי טעם | |
פירורי גבינת פטה | |
4-5 אגוזי מלך קצוצים | |
עלי תרד לקישוט |
הוראות
1.
נחתוך את הסלק דק ונסדר בצלחת שבה נרצה להגיש את המנה,
בוצע
2.
נתבל את הסלק במלח, שמן זית ומלא מלא לימון
בוצע
3.
נפזר מעל אגוזי מלך קצוצים וגבינת פטה
בוצע
4.
ונקשט בעלים ירוקים
בוצע
5.
זהו! כלכך קל, כלכך טעים!
בוצע
כתיבת תגובה