לחם בננה רך וטעים!

10 דקות עבודה + 40 דקות אפייה

סופר קל

תבנית בינונית

לחם בננה מושלם שיכול להיות עוגה של ממש!

נימוח, רטוב מבפנים וקריספי מבחוץ, רך בטירוף
כל הבית שלכם הולך להתמלא בריח מטורף וטעים, אז תצפו לגמור את כל התבנית כבר באותו היום ולהכין עוד אחד ספייר 😉
יצא משקה חדש לשוק! משקה סויה של אלפרו בננה, והוא מדהים- מרענן וקיצי
אפשר לשתות אותו ככה, כמו שהוא
אני בחרתי להכין איתו את הלחם בננה שלי , הוא במהדורה מוגבלת אז כדאי להזדרז😇

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 בננות בשלות מאוד
2 ביצים L
100 גרם סוכר חום בהיר
80 מל שמן שליש כוס
1 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
לקישוט
0.5 בננה
דגני לחם

הוראות

1.

נפעיל תנור על 180 מעלות חום עליון תחתון

בוצע
2.

בקערה גדולה נמעוך את הבננות ונוסיף את הביצים, נערבב את הכל היטב

נוסיף שמן ונערבב
בוצע
3.

נוסיף את הקמח המנופה, אבקת אפייה, קינמון, ונערבב את הכל

בוצע
4.

נרפד תבנית בנייר אפייה ונשפוך את הבלילה מעל אפשר לקשט בחצי בננה, או בננות חתוכות ודגני לחם

בוצע
5.

מכניסים לתנור למשך 40 דקות או עד שהעוגה משמיחה וזה מוכן- ומושלם!

בוצע

Notes

ניתן לפזר מעל דגני לחם ובננה, אך לא חובה
ניתן להוסיף ללחם תמצית וניל ושוקולדים ואז הוא ממש כמו עוגת בננות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.