קערת סלט מושלמת
קערת סלט שתגרום לכם להגיד ואו!
יש שקוראים לקערה הזאת ״בודהה בול״ אני קוראת לה מושלמת
כי אפשר לשים מה שרוצים, מה שנגיש, לערבב ויוצא כל-כך טעים! ותמיד אפשר לגוון
את ההכנות אפשר לעשות בפחות משעה, לשמור במקרר ולאכול כל השבוע
את הקערה שלי ערבבתי מקינואה , טופו, ירקות ופסטו ביתי
אבל אפשר לשים מה שבאלכם!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
10 עלי חסה חתוכים גס | |
10 עגבניות שרי חצויות | |
1 מלפפון חתוך דק | |
0.5 חצי גמבה אדומה | |
חופן בצל ירוק | |
4-5 כפות קינואה מבושלת לפי הוראות יצרן | |
1 לימון שלם | |
מלח |
תוספות
לטופו - חבילת טופו חתוכה לקוביות יחסית קטנות, 2 כפות קורנפלור, כף פפריקה מעושנת (או כל תבלין שאוהבים) , מעט שמן זית | |
לפסטו- חופן בזיליקום שטוף היטב, מעט נענע שטופה היטב, שמן זית שאוהבים את הטעם שלו, 2 כפות פרמזן מגורד, חופן צנוברים קלויים |
הוראות
1.
נבשל את הקינואה לפי הוראות היצרן
בוצע
2.
נחתוך את כל הירקות ונסדר בקערה
בוצע
3.
נחתוך את הטופו לקוביות יחסית קטנות אחרי שייבשנו אותו מנוזלים ממש טוב ונשים בקופסה, נוסיף קורנפלור ותבלינים שאוהבים אני ממש אוהבת להוסיף פפריקה מעושנת, נסגור את הקופסה ונשקשק זה לא חובה אבל ככה הקורנפלור נדבק הכי טוב לטופו
בוצע
4.
במחבת עם מעט שמן זית נטגן את הטופו עד שהופך לממש קריספי ונוציא לצלחת, ניתן לו להתקרר לגמרי לפני שנוסיף אותו לסלט
בוצע
5.
להכנת הפסטו נשים את כל המרכיבים בבלנדר / בלנדר מוט ונבזוק שמן זית תוך כדי פולסים קצרים
בוצע
6.
נוסיף לסלט ונערבב
בוצע
7.
נטעם את הסלט ובמידה וצריך נוסיף לימון (אני מאוד אוהבת להוסיף) וגם מלח
בוצע
8.
וזה מושלם ומוכן ! בתאבון(:
בוצע
כתיבת תגובה