איך להכין אוזני המן בבצק פטנט!

15 דקות עבודה

סופר קל

* המתכון מיועד ל20 אוזני המן/ 10 אוזני המן ופס מגולגלות ( מומלץ להכפיל כמויות)

נתחיל מזה שיש לכם כאן מתכון גם לאוזני המן, גם לעוגיות אלפחורס ואפילו למגולגלות
למה הבצק הזה פטנט? הוא של אמא יפה, והיא הכי אוהבת דברים קלים ופשוטים
שמים את כל המרכיבים בקערה אחת, לשים ויש לנו בצק פריך! למי שמכיר עבודה עם בצק פריך לפעמים צריך לערבב מצרכים מסוימים ורק אחר כך להוסיף נוזלים, כאן זה הכל בקערה אחת! ויוצא בצק שהוא חלום של כל עוגיה 😁
בנוסף, הבצק לא נפתח באפייה ואפשר לעבוד איתו מבלי לקרר אותו!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 כוסות קמח (420 גרם)
1 ביצה L
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם) (10 גרם)
1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
0.5 חצי כוס מים פושרים
0.5 חצי כוס שמן
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
למילוי וקישוט
שוקולד שאתם אוהבים, ריבת חלב, אבקת סוכר ועוד ועוד תתפרעו

הוראות

1.

בקערת מיקסר נשים את כל המרכיבים ונלוש עם וו גיטרה, ברגע שהבצק מתאחד( עניין של כמה דקות) נגביר את המהירות למהירות גבוהה למשך חצי דקה ונוודא שכל החמאה התאחדה בבצק

בוצע
2.

נחלק את הבצק ל3 חלקים שווים אגלה לכם סוד? כבר עכשיו אתם יכולים לעבוד איתו! הוא כל-כך נוח שלא חייב לחכות אבל אם אתם רוצים שייצאו לכם תוצאות ממש יפות מומלץ לרדד את הבצק על נייר אפיה (כפי שעשיתי בסרטון) ולהכניס לקירור לחצי שעה- שעה עד שמתייצב לגמרי

בוצע
3.

נקרוץ עיגולים בעזרת קורצן/ כוס ונמלא במילוי שאוהבים, אני בחרתי בשוקולד השחר חלבי

בוצע
4.

נקפל את אוזני ההמן וממש נלחץ עליהם בפינות (בעדינות) כדי שלא יפתחו באפייה

בוצע
5.

נעביר לתבנית מרופדת נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל5-7 דקות או עד שמוכן

בוצע
6.

למגולגלות - נמלא במילוי שאוהבים, נגלגל ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 15 דקות ו/או עד שמוכן

בוצע
7.

לאלפחורס- נקרוץ עיגולים ונכניס לתנור ל5-7 דקות, נצנן היטב ונמלא בריבת חלב, אפשר גם לגלגל בקוקוס

בוצע
8.

מושלם ומוכן!

בוצע

הערות

* להמרה לפרווה יש להחליף את החמאה לתחליף חמאה (מרגרינה/נטורינה) שמן לא מתאים כאן
* חשוב לתת לבצק להתקרר לאחר אפייה
* במידה ותרצו מלא עוגיות כמו בסרטון תכפילו כמויות
* המתכון מיועד ל20 אוזני המן/ 10 אוזני המן ופס מגולגלות

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *