אסאדו חלומי ב3 דקות עבודה!

3 דקות עבודה 3 שעות בתנור

סופר קל

תבנית בינונית

פוחדים להתעסק עם בשר? מבינה אתכם
אבל מצאתי לכם פתרון! מינימום זמן ועבודה וארוחה לכל המשפחה!
זה מושלם ליום שישי לקידוש עבורכם ולכל סוגי הארוחות (טוב נו אולי בבוקר זה קצת כבד )

5 from 6 Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 קילו בשר אסאדו נקי וחתוך לקוביות
5-6 פטריות פורטובלו / שמפיניון
2 תפוחי אדמה
360 מל בירה
1 עלה רוזמרין
לרוטב
7 כפות שמן זית
2 כפות דבש
מלח ופלפל

הוראות

1.

בתבנית של תנור נסדר את הקוביות אסאדו ואת הירקות,

ניתן להשתמש בכל ירק שאוהבים אך מומלץ כאלו שיכולים להשאר זמן ממושך בתנור
בוצע
2.

בקערה נפרדת נערבב את כל חומרי הרוטב ונכסה יפה את האסאדו

נשפוך מעל את הבירה ונוסיף עלה של רוזמרין
בוצע
3.

נכסה את התבנית ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שלוש שעות

בוצע
4.

ב10 דקות האחרונות נוציא את המכסה מהתבנית וניתן לאסאדו לקבל ״קרמול״ מהתנור

זה קצת מייבש אותו, אך מי שאוהב קריספיות יעוף על זה! זה לא שלב חובה
בוצע
5.

בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

6 Comments

  • חנית

    באסדו התנור על טורבו?

  • רונה

    איז בירה? לבנה /שחורה? תודה

    • שיר

      היי רונה,
      כל בירה תתאים, אך תשפיע על טעם האסאדו
      אני השתמשתי בבירה קלסברג לבנה

  • אניטה מוסאילוב

    היי נראה מתכון מעולה, אם אני אוסיף תפוחי אדמה קטנים, צריך להכפיל את הכמות ? אני שמה רק יותר תפוחי אדמה הכמות של האסאדו היא אותה כמות

    • שיר

      היי אניטה,
      ניתן להוסיף כל מה שתרצי, תלוי בכמות שאת רוצה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *