פיצה לבנה מושלמת וקלה להכנה
פיצה לבנה מושלמת
אם אתם עדיין לא מכירים את המתכון
לבצק ב25 דקות התפחה,
אחרי שתנסו אתם לא תוכלו להפסיק להכין אותו
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם קמח | |
1 כף שמרים יבשים | |
0.25רבע כפית אבקת אפייה | |
0.5 כוס שמן זית | |
0.5 כפית סוכר | |
1 כפית מלח | |
1.251 ורבע | |
מוצרלה מעל |
לרוטב מעל
שמן זית | |
3-4 שיני שום פרוסות | |
חופן של עלי תרד נקיים | |
100 מל שמנת להקצפה 38% | |
0.25רבע כפית אגוז מוסקט | |
מעט מלח | |
צ׳ילי חריף- לא חובה | |
מוצרלה בנדיבות |
הוראות
1.
בקערת מיקסר נשים את הקמח, אני ממליצה מאוד לשים קמח איכותי 00, ככה המתכון יוצא הכי טוב שאפשר! ניתן להשתמש גם בקמח רגיל אבל ממליצה להשקיע
בוצע
2.
נוסיף את השמרים, אבקת אפייה והסוכר וקצת משמן הזית נתחיל ללוש ותוך כדי לישה נוסיף את השמן זית והמים באיטיות בזליגה. הבצק יכול להיות מעט דביק לאחר שמתגבש גוש בצק נוסיף את המלח ונעביר להתפחה בקערה משומנת היטב בשמן זית
בוצע
3.
נפתח אותו לעיגול, נקמח את משטח העבודה ( לא חובה לקמח כיוון שהבצק ממש ממש נעים למגע ועבודה )
בוצע
4.
נכין את הרוטב
בסיר בינוני-קטן נשים שמן זית, נוסיף שום ונבשל אותו מעט
נוסיף עלי תרד, נערבב עם מעט מלח עד שמתכווצים לגמרי
נוסיף שמנת להקצפה, נערבב ונתבל באגוז מוסקט, מלח במידת הצורך וצ׳ילי חריף
נוסיף מוצרלה ונערבב
בוצע
5.
ניתן לזה להתקרר ואז נמרח את הרוטב על בצק הפיצה שלנו, נוסיף עוד מוצרלה
בוצע
6.
ונכניס לתנור שחומם מראש ל250 מעלות חום טורבו למשך 5-8 דקות
בוצע
7.
במידה ותרצו בצק שחום יותר מקמו את התבנית מעלה יותר בתנור.
בוצע
8.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה