ארנצ'יני פתיתים מושלם

20 דק עבודה+ שעה במקרר

בינוני

15-20 כדורים

את המתכון הזה אסור לכם לפספס!
כלכך קל וטעים! והכי כיף- שהוא עם פתיתים! הרבה יותר קל להכנה וגם טעים;)
מכינים את הריזוטו פתיתים האהוב והמהיר שלנו, מוסיפים גבינות,
מכדררים כדורים מטגנים ויש לנו ארנצ׳יני מושלם לאירוח, ארוחה חלבית, נשנוש או כל דבר שתרצו!

5 from 3 Reviews

רכיבים

התאם מנות
250 גרם פתיתים בכל צורה שתרצו
25 גרם חמאה
4-5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
צ'ילי חריף
4-5 שיני שום
1 ליטר מים/ציר פטריות/ציר ירקות
100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
100 גרם גבינת מוצרלה+ גאודה
לטיגון
1 ביצה
פירורי לחם
שמן לטיגון

הוראות

1.

בסיר רחב נשים שמן זית וחמאה , נוסיף שום כתוש ונערבב היטב על אש בינונית

בוצע
2.

נוסיף את הפתיתים ונצפה אותם בשומן, נתבל במלח פלפל וצ׳ילי חריף לפי טעם

בוצע
3.

נוסיף את הפתיתים ונצפה אותם בשומן,נתבל במלח פלפל וצ'ילי חריף לפי טעם

בוצע
4.

נשקה את הפתיתים במים רותחים / ציר ונערבב, כל פעם שהמים מתאדים נוסיף עוד עד שהגענו למרקם הרצוי

בוצע
5.

נכבה את האש ונוסיף שמנת מתוקה, נערבב ונוסיף גאודה ומוצרלה

בוצע
6.

נעביר לקערה ונכניס למקרר למשך שעה

בוצע
7.

נוציא מהמקרר ונכדרר כדורים, נטבול בביצה ופירורי לחם ונטגן בשמן רותח

בוצע
8.

נגיש עם רוטב שאנחנו אוהבים ובתאבון!

בוצע

3 Comments

  • מרווה

    מה זה אומר בשלבים 2 ו 3 נשים פתיתים ונצפה בשומן… לשים שמן? ואם כן כמה?

  • חן

    הכנתי ויצא מדהים!!
    אני רוצה להכין עןד פעם..
    אפשר להחליף את הפתיתים באורז ריזוטו?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *