פטריות ברוטב אסיאתי
שהייתי קטנה והייתי הולכת עם ההורים שלי למסעדות תמיד הייתה את המנה הזאת,
פטריות צלויות ברוטב אסיאתי,
ותמיד הייתי מייחלת לזה שהם יזמינו אותה!
כי זה תמיד היה נראה כלכך טוב
היו לי פטריות במקרר והחלטתי להכין איתן את המנה כי למה לא לפנק את הילדה שבי?
יאללה! לעבודה
מתכון שמושלם גם ליום שישי כי הוא פרווה וטעים בטירוף!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 חבילות של פטריות שמפניון / פורטבל | |
2 כפות שמן זית | |
קורט מלח | |
1 כפית ג׳ינג׳ר חתוך דק | |
2 שיני שום | |
2 גבעולי בצל ירוק | |
1 שלוק יין לבן | |
3 כפות רוטב סויה | |
1 כף טריאקי | |
1 כף צ׳ילי מתוק | |
שומשום |
הוראות
1.
במחבת רחבה עדיף מנירוסטה נשים שמן זית
בוצע
2.
נוסיף את הפטריות שטופות היטב ללא הרגליים ונצרוב אותן מכל הצדדים
בוצע
3.
נפזר על הפטריות מלח על מנת שיזיעו ויוציאו נוזלים
בוצע
4.
נוסיף ג׳ינג׳ר ושום חתוכים לקוביות קטנות ונערבב היטב
בוצע
5.
השימוש במחבת נירוסטה תגרום לכל המשקעים ( הסוכרים שיוצאים מהפטריות ) להשמר ובכך יהיה לנו טעם סופי מדהים!
ברגע שאתם רואים שעל המחבת מופיעים סימנים חומים מהפטריות נשפוך יין לבן ונערבב ונגרד את הכל
זה שווה מלא טעם!
בוצע
6.
ניתן ליין להצטמצם לגמרי ( עד שלגמרי נעלם ואין כלל במחבת) ונוסיף את הסויה, טריאקי והצ׳ילי המתוק נערבב היטב ונצמצם על אש בינונית
בוצע
7.
נוסיף בצל ירוק ושומשום וברגע שכל הפטריות עטופות ברוטב סמיך יחסית נוציא לצלחת
בוצע
8.
אני אוהבת לקשט שוב בבצל ירוק ושומשום
בוצע
9.
זה מוכן- ומושלם!
בוצע
כתיבת תגובה