תפוח אדמה קריספי שאי אפשר להפסיק לאכול
את התפוח אדמה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, אז למי שקשה לו לעמוד בפיתויים – לא להכין!
הוא כלכך קריספי ומצד שני כלכך רך מבפנים, והכי חשוב- הוא נורא פשוט להכנה!
מרכיבים שיש לכל אחד בבית ויש לכם תוספת מושלמת לכל ארוחה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2-3 תפוא גדולים | |
1 ליטר מים רותחים | |
1 כפית אבקת סודה לשתייה | |
מלח ופלפל גס | |
שמן זית בנדיבות |
לרוטב ( לא חובה )
1 כפית ברביקיו | |
1 כפית מיונז |
הוראות
1.
בסיר בינוני נרתיח מים עם כפית אבקת סודה לשתייה ותפוא ( לחתוך לריבועים עם הקליפה, לגמרי מוסיף קראנץ!)
בוצע
2.
נרתיח עד שהתפוא רך לגמרי, בערך 10-15 דקות
בוצע
3.
בתבנית נזלף שמן זית בנדיבות, מומלץ שהתבנית כבר תהיה חמה מראש אך לא חובה
להוסיף מלח ופלפל גס ואת תפוא מעל, ניתן להוסיף עוד שמן זית
בוצע
4.
נכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות טורבו למשך 10 דקות
בוצע
5.
מוכן ומושלם ברמות!!!
בוצע
כתיבת תגובה