פיצה מתוקה – חמאת בוטנים ושוקולד

10 דקות עבודה + 25 דקות תפיחה + 10 דקות תנור

קַל

2 פיצות M

טוב אז היום יום חמאת הבוטנים הבינלאומי וחייבים לחגוג אותו אבל עם משהו שנראה כמו חגיגה אמיתית

ובמיוחד לכבודו- פיצה חמאת בוטנים ושוקולד, טעים ברמות שכל שנייה חזרתי למטבח לקחת עוד ביס, בסוף הבאתי את התבנית לידי.

הניגודים של הטעמים, מתוק, מלוח ככ טובים שאין אפשרות לתאר את זה לא בתמונה לא בסרטון ולא בריח

פשוט חייב להכין את זה!

בנוסף לכל זה התגלית האמיתית – בצק שתופח תוך 25 דקות בלבד ורך ברמה קשה! 

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
0.25( רבע ) כפית אבקת אפייה
0.5 כוס שמן זית
0.5 כפית סוכר
1 כפית מלח
1.25 כוסות מים פושרים
לשוקולד חמאת בוטנים
200 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
2 כפות חמאת בוטנים
תוספות מעל - מרשמלו ( ניתן לשים גם בבצק בצדדים ) , סוכריות צבעוניות, שוקולד לבן, צאנקים של חמאת בוטנים, אבקת סוכר

הוראות

1.

בקערת מיקסר לשים את הקמח, השמרים, אבקת אפייה, שמן זית והסוכר ולערבב את הכל

תוך כדי ערבוב להוסיף את המים בהדרגה
בוצע
2.

להוסיף את המלח תוך כדי לישה ולהמשיך לערבב כמה דקות נוספות

בוצע
3.

לכסות ל25 דקות בקערה משומנת

אתם הולכים להיות בהלם מאיך שהבצק תפח ב25 דקות בלבד!
בוצע
4.

לחלק את הבצק ל2 , לרדד עם הידיים לצורה שתרצו לקבל

(הבצק בשלב הזה ממש רך ונוח לעבודה )
בוצע
5.

בקערה נשים את השוקולד חלב, חמאה וחמאת בוטנים ונחמם במיקרו \ בן מארי עד שהכל נמס

נערבב היטב
בוצע
6.

נפתח את הבצק לפיצה, ניתן לשים בקצוות מרשמלו קטנים ולסגור אך לא חובה

נוסיף מעל את כל השוקולד חמאת בוטנים ונפזר מרשמלו קטנים \ גדולים לבחירתכם
ממליצה בחום להוסיף צאנקים גדולים של חמאת בוטנים - זה עושה את ההבדל!
בוצע
7.

נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 10 דקות

בוצע
8.

נוציא מהתנור ונוסיף סוכריות צבעוניות, שוקולד לבן, אבקת סוכר

בוצע
9.

מוכן - ומושלם! ניתן להגיש קר\ חם לבחירתכם

בוצע

הערות

ממליצה בחום על קמח קפוטו לבצק
חמאת בוטנים סקיפי הקופסה התכלת
ניתן (ומומלץ) להתפיח את הבצק עד 72 שעות
ניתן להוסיף כל שוקולד שתחלמו עליו מעל
במידה ומדובר ביום קריר יש להתפיח את הבצק בתנור על 30 מעלות
ממליצה בחום להוסיף צאנקים גדולים של חמאת בוטנים - זה עושה את ההבדל!

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *