שניצל קריספי מבייגלה

שניצל קריספי מבייגלה , חכו לשמוע את הביס😱
טוב אז קניתי 2 חבילות של בייגלה (היה מבצע😂) את האחת טחנתי בלילה כי אין מה לעשות זה טעים וממכר ולשנייה לא הגעתי, חכו לקראנץ!
הגיע הבוקר והתייעצתי איתכם בסטורי מה להכין, רציתם שניצל עם טוויסט וככה נולד המתכון הזה!
שניצל קריספי בטירוף (אפילו אני הייתי סקפטית אבל זה ואו!!!!)

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 / 4 גרם חזה עוף / פילטים דג לבן ללא עור
2 כוסות בייגלה לא משנה איזה כי אנחנו טוחנים אותו
1 כפית כורכום
0.5 כפית פפריקה מתוקה
מלח
לבלילה
3 ביצים
1 כף מיונז
3-4 שיני שום כתוש
1 כפית חרדל דיז’ון
מלח
330 מל בירה אפשר גם סודה במקום
1 כוס קמח
0.25 כפית פפריקה מתוקה

הוראות

1.

לטחון בייגלה לממש פירורים ולהוסיף עוד חתיכות גדולות שתחתכו עם הידיים

בוצע
2.

להוסיף כפית כורכום, יותר מחצי כפית פפריקה מתוקה וחצי כפית מלח (הבייגלה עצמו מלוח אז לא צריך יותר) לערבב

בוצע
3.

לשים את כל מרכיבי הבלילה בקערה נפרדת ולערבב היטב

בוצע
4.

בוצע
5.

הרכבה

לתבול את הדג/שניצל בבלילה, בייגלה, בלילה שוב בייגלה ולסיר עם שמן רותח
בוצע
6.

זהו!!! אני הגשתי עם מטבל של מיונז, שום וצילי מתוק

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *