חלה עננים!

30 דקות

בינוני

תבנית גדולה

טוב, אז אני חייבת לעצור רגע ולהגיד משהו,

זה המתכון האהוב עליי, שמעתם ? אין יותר טוב ממנו .

הייתי ככ גאה בו שכל המשפחה באו אליי לארוחת שישי, הבצק תפח לי בצורה מדהימה, הוא ממש יצא מהקערה, והוא היה פשוט רך ברמות

היה לי כיף ונעים להכין אותו והתוצאה יצאה מטורפת, פשוט ענן שאפשר לקפוץ עליו והוא יתפוס אותך שאתה נופל, נשבעת- אני חולמת על החלה הזאת בלילה.

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 קילו קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
3. כוסות מים פושרים-חמימים
1 ביצה
1 כוס שמן
1 כף מלח
לציפוי
1 חלמון של ביצה
1 כפית סילאן
שומשום / קצח

הוראות

1.

בקערת מיקסר נשים את השמרים, סוכר ומים ונחכה 10 דקות עד שהכל יתפח

בוצע
2.

נוסיף את הקמח, השמן, ביצה

נתחיל ללוש למשך 3-4 דקות עד שנוצר בצק ונוסיף את המלח אם הבצק ממש ממש דביק אפשר להוסיף כף קמח, אבל בעיקרון הוא צריך להיות דביק מעט
ללוש 10 דקות, אפשר גם ביד
בוצע
3.

נשמן מעט את הבצק וניתן לו לתפוח שעה

בוצע
4.

לאחר שהבצק תפח נוציא ממנו את האוויר

בוצע
5.

נחלק אותו לחתיכות שוות ונעשה כדורים

בוצע
6.

נתפיח לחצי שעה

בוצע
7.

נסדר את העיגולים בתבנית עגולה

בוצע
8.

בקערה נפרדת נשים את החלמון והסילאן נערבב היטב ונמרח מעל הכדורים

בוצע
9.

נוסיף קצח ושומשום ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה

בוצע
10.

מ ו ש ל ם

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *