פוטטוס בתנור
טוב אז לאחר המתכון של הקריספי צ'יקן חשבתי לעצמי שפשוט חייב משהו ליד,
איזה משהו טעים וכיפי, ומה הכי מתאים מתפוחי אדמה?
אז הכנתי פוטטוס בתנור והאמת ? יצא טעים רצח!
מבחוץ קריספי וטעים ומבפנים כמו פירה- י א מ י !
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
4 תפוחי אדמה | |
0.5 כפית פפריקה מתוקה | |
0.5 כפית כורכום | |
0.5 כפית פלפל שחור | |
מלח | |
1 כוס קמח | |
1 כוס מים | |
0.2 כפית פפריקה חריפה |
הוראות
1.
בקערה לשים תפוחי אדמה ומים חמים שיכסו אותם
בוצע
2.
בקערה נפרדת נשים את כלל המרכיבים
קמח , מים , תבלינים ולערבב
בוצע
3.
לסנן את התפוחי אדמה מהמים ולטבול בתערובת
להעביר לתבנית משומנת עם נייר אפיה
חשוב לשמן את התבנית!!
להכניס לתנור על 180-200 מעלות למשך חצי שעה
בוצע
4.
לטרוף
בוצע
הערות
חשוב מאוד לשמן את התבנית
כתיבת תגובה