ארוחה בריאה בסיר אחד
מתכון שמושלם גם לפסח וגם בכללי,
תמיד אני מחפשת מה לאכול בצהריים אבל למען האמת לא תמיד יש לי כוח לעמוד ולבשל ואחר כך גם לשטוף את כל הסירים ולנקות, אז במיוחד בשביל זה
קבלו את המתכון הבא – אורז מתובל עם פרגיות.
כרגיל, קל להכנה וטעים ברמות.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 כוסות אורז אני השתמשתי בבסמטי | |
4 כוסות מים רותחים | |
0.5 קילו פרגיות | |
0.25 כפית פלפל שחור | |
ממש קצת כמון | |
1 כפית פפריקה מתוקה | |
0.5 כפית כורכום | |
שמן זית כמה שתרצו | |
קצת שמן לטיגון | |
1 בצל | |
2 גזרים | |
1 כוס אפונה אפשר קפואה |
פלפל חריף
הוראות
1.
בקערה לשים 2 כוסות אורז
להוסיף מים חמים שיכסו את האורז
בוצע
2.
בינתיים בקערה שנייה לשים קוביות פרגיות שחתכנו עם תבלינים
רבע כפית פלפל שחור , קצת פחות מרבע כפית כמון , כפית פפריקה מתוקה , קצת פחות מכפית כורכום , שמן זית ולערבב
בוצע
3.
בסיר גדול נטגן בצל שלם
ונוסיף את הפרגיות המתובלות
בוצע
4.
נוסף 2 גזרים שרידדנו ,את האורז בלי המים , מלח גס , כפית פפריקה וכפית כורכום
בוצע
5.
להוסיף מים חמים עד מעל האורז , לערבב טוב טוב ולהוסיף כוס אפונה
להנמיך את האש לאש בינונית ל20 דקות ולכסות
בוצע
6.
ו.... מוכן!
בוצע
7.
לקשט בצ'ילי ולטרוף
בוצע
כתיבת תגובה