שוקולד דובאי כמו המקורי!
את זה אתם חייבים להכין!
הטרנד ששבר את הרשת ובכללי גם את עולם המתוקים,
 זה מתוק, זה קריספי וזה פשוט מושלם!
כל מה שתצטרכו זה שוקולד חלב, אטריות קדאיף ואיזה ממרח שבא לכם! 
אני השתמשתי גם במחית פיסטוק וגם בטחינה גולמית,
זה יוצא פשוט חלום!
תתכוננו להתמכר
רכיבים
התאם מנות
| 200 גרם שוקולד חלב | |
| 3 כפות מחית פיסטוק | |
| 5 כפות טחינה גולמית | |
| 250 גרם אטריות קדאיף | |
| 50 גרם חמאה מומסת / גיהי | 
הוראות
נמיס שוקולד חלב- ניתן לעשות זאת בבאן מארי או פשוט להמיס במיקרו עם מעט שמן ניטרלי (קנולה/חמניות)
בתבנית שוקולד / תבנית רגילה ואפילו קופסה מה שתרצו נשים מעט ממחית הפיסטוק כפי שעשיתי בסרטון, זה נותן מראה ממש יפה לשוקולד אחרי שהוא מוכן אבל זה לא חובה! נכניס קצת למקפיא
 
								
													נוציא מהמקרר ונשפוך מעל מהשוקולד המומס שלנו, מעל הקערה של השוקולד נשפוך את השוקולד מהתבנית כדי שלא תהיה לנו שכבה עבה מאוד, כפי שהראתי בסרטון
בקערה נפרדת נשים אטריות קדאיף שגזרנו קטן יחסית ונשפוך מעל את החמאה המומסת, ניתן להשתמש במקום בחמאה בגיהי או פשוט להוסיף מעט שמן לחמאה כדי שהיא לא תישרף
נצלה את אטריות הקדאיף עד שהופכות להיות מאוד מאוד קריספיות ושחומות
 
								
													ניתן לאטריות הקדאיף מעט להתקרר ונוסיף אותן מעל השוקולד ששמנו בתחתית התבנית.
נשפוך את שאר השוקולד שנשאר לנו ובעזרת לקקן/קלף נסדר אותו יפה בתבנית
 
								
													נכניס למקפיא למשך 3 שעות או לילה
 
								
													וזהו! זה מוכן ומושלם ! נוציא מהתבנית סיליקון היפה שלנו ויש לנו את אחד השוקולדים היפים והטעימים שיש!!
 
								
													13 Comments
- 
    - 
    רונןתודה על המתכון, האם זה בסדר שלא מטמפררים את השוקולד לפני היציאה על התבנית? זה לא יצור בעיה של שוקולד שימס בשניה לאחר הוצאה מהמקרר? 
- 
    רונן לויתודה על המתכון, האם זה בסדר שלא מטמפררים את השוקולד לפני היציאה על התבנית? זה לא יצור בעיה של שוקולד שימס בשניה לאחר הוצאה מהמקרר? 
- 
    דודחייבים לטמפרר את השוקולד אחרת ימס מייד כשיצא מהמקרר 
 
- 
    
- 
    דיאנההאם ניתן לשמור את השוקולד דובאי במקפיא ואם כן לכמה זמן? תודה 
- 
    Iritמה אפשר לשים במקום טחינה גולמית? יש לי ילד אלרגי - 
    Davidילד אלרגני אסור לו לאכול שוקולד כזה שיכול להיות שכבר בחומר גלם מכיל רכיבים אלרגים 
 
- 
    
- 
    רוחמיואוו יצא מושלם אבל נשאר לי הרבה שאריות של הקדאיף ואין לי מה לעשות אפילו שעשיתי 200 גרם במקום 250 ועדיין נשאר הרבה 
- 
    יעקבהאם אפשר בלי טחינה בכלל? 
 אם כן, האם צריך להחליף במשהו אחר או פשוט לא להוסיף?
 תודה!
 
	 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		
הבת שלי אלרגית לפיסטוק, יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום?