השניצל המושלם!

10 דקות

סופר קל

חצי קילו שניצלים

טוב אז קבלו מתכון לשניצל המושלם !
זהו, כל מה שבאלי זה לשמוע רעשים קריספיים של פירורי לחם מטוגנים ולהשמין קצת (סתם. אם אפשר לוותר על הקטע של להשמין ולהמשיך לאכול אני אשמח😜)
אז השיטה שלי להכנת שניצל היא שונה!

וזה הסוד;

אני באמת באמת חושבת שאין על השניצל שלי, ולמרות שהוא נראה מאוד פשוט אתם תראו שאתם לא תוכלו לאכול שניצל רגיל אחריו.
אז לעניינינו, למתכון

5 from 3 Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם שניצלים דקים
1 חבילת פירורי לחם
1.5 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
3 ביצים
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף מיונז
3 שיני שום כתושות
0.5 כוס קמח
0.5 כפית פלפל שחור

הוראות

1.

בואו נכין את השניצל הכי טעים בעולם.

בוצע
2.

בקערה נשים את פירורי הלחם , פפריקה מתוקה, מלח, קצת פלפל שחור וכורכום

בוצע
3.

בקערה נוספת נערבב את הביצים עם החרדל המיונז והשום

בוצע
4.

נטבול את החזה עוף בקמח , ביצה ובפירורי לחם

בוצע
5.

וכאן סוד הקסם קורה- צריך לטבול שוב בביצה ושוב בפירורי לחם וזה הסוד לקריספיות מושלמת!

בוצע
6.

בשלב הזה מומלץ מאוד להכניס את השניצלים המוכנים לפני טיגון למקרר ולהכין את התוספת- פסטה\אורז מה שתחליטו אבל לא חובה

בוצע
7.

נחמם את השמן במחבת - חובה שהוא ממש ירתח! ונוסיף את השניצלים

בוצע
8.

נטרוף!

בוצע

הערות

מומלץ להשאיר את השניצלים במקרר כמה שעות אך לא חובה
חייב לאכול באותו הרגע ;)
סוד הקסם - צריך לטבול שוב בביצה ושוב בפירורי לחם וזה הסוד לקריספיות מושלמת!
השמן חייב להיות רותח מאוד!

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

3 Comments

  • נון

    אשמח לדעת:
    מה גודל וחוזק הלהבה?
    מה גובה השמן במחבת?
    כמה דקות לטגן מכל צד\איך יודעים מתי להפוך?
    האם יש איזה טיפ נגד ההצטברות של פירורים בבלילת הביצה אחרי שטובלים בה שוב את השניצל המצופה?
    תודה.

    • שיר

      היי ,
      הלהבה צריכה להיות חזקה אבל לא מדי,
      אני אוהבת לטגן בשמן עמוק אך אפשר מעט פחות,
      בנוגע לטיפ – אפשר לטבול פעם אחת

  • רעות

    שניצל טעים!!
    הבן שלי ביקש שאני יכין מעכשיו רק את השניצל שלך !
    תודה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *