העוגת תותים הכי טעימה בעולם

20 דקות הכנה + כמה שעות במקרר (לא חובה)

קַל

תבנית עגולה קוטר 26

היא קלה להכנה, ללא אפייה, ממצרכים שבדרכ יש לנו בבית
והיא תגרום לכם להגיד ואו!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
200 גרם פתיבר
150 גרם חמאה
מעט מלח
2 חבילות תותים
2 כפות סוכר
500
מל שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה 5% (ניתן לשים שמנת חמוצה במקום)
2 כפות סוכר
1 מקל וניל/מחית וניל/ תמצית וניל
1 חבילת פודינג וניל
מומלץ להוסיף גרידת לימון

הוראות

1.

נשטוף היטב את התותים ונחתוך אותם בצורה שיפה לקישוט, את התותים הפחות יפים נשמור בצד ונחתוך אותם לקוביות קטנות נכסה את התותים בסוכר , נערבב אותם טוב טוב ונכניס מכוסה למקרר עד לשלב שנצטרך אותם.

בוצע
2.

נתחיל להכין את הקלתית במעבד מזון/ בלנדר / ידנית נרסק את הפתיבר לגרגרים, חשוב שהם יהיו ממש ממש דקים נוסיף להם את החמאה המומסת ומעט מלח ונעבד לבצק

בתבנית עגולה ניצור צורה של קלתית
בוצע
3.

נכין את המילוי - במיקסר / ידנית נערבב את כל המרכיבים, אפשר להשתמש במחית וניל ולא במקל וניל , נוסיף את התותים שחתכנו לקוביות לתערובת ונערבב היטב ונניח מעל הקלתית שלנו

בוצע
4.

נסדר תותים מעל, נכסה ונכניס למקרר להתייצבות אפשר לאכול את העוגה כבר עכשיו אבל היא הכי טעימה אחרי כמה שעות במקרר

בוצע
5.

בתאבון

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *