רצועות חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק

20 דקות

קַל

4 מנות

שימו לב למתכון כי אתם הולכים להכין אותו לכל צהריים

זה כל-כך טעים, קל להכנה וממרכיבים שיש בבית
אתם פשוט חייבים להכין!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
מלח&פלפל
שמן ניטרלי
1 בצל גדול
2 פלפלים צבעוניים
לרוטב
4 כפות צילי מתוק
1 כף סויה
3 כפות טריאקי
2 כפות סילאן
מעט צ׳ילי חריף
2 שיני שום כתוש

הוראות

1.

במחבת רחבה נבזוק מעט שמן ניטרלי ונטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמתקבל צבע זהוב ויפה נתבל במלח ופלפל

בוצע
2.

נוציא את החזה עוף לצלחת ונטגן את הבצל שחתכנו לרצועות נדאג לערבב היטב שכל המשקעים והטעמים של העוף יידבקו אל הבצל

שימו לב שהאש בינונית ושהמשקעים שהעוף השאיר על המחבת עדיין זהובים ולא נשרפו
בוצע
3.

נוסיף את הפלפל שחתכנו לרצועות ונצרוב מעט

בוצע
4.

נחזיר את העוף יחד עם כל הנוזלים שבצלחת

בוצע
5.

בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך מעל העוף נבשל את העוף עם הירקות והרוטב על האש הכי גבוהה במשך 3-5 דקות עד שהרוטב מצטצמם ונוסיף שומשום בנדיבות

בוצע
6.

נגיש עם בצל ירוק ובתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *