סלמון באן קריספי ברמות

שעה וחצי

בינוני

20 באנים

את המתכון הזה אתם חייבים להכין!
לחמניית באן רכה כמו ענן, סלמון קריספי ומפתיע
ותוספות שאתם אוהבים!
ממש כמו של מסעדות

5 from 1 Review

רכיבים

התאם מנות
840 גרם קמח לבן 00 ( 6 כוסות )
20 גרם אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
0.5 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות שמן
1 כף חומץ
1 כפית מלח
2 כוסות מים
לסלמון הקריספי-
1 קילו סלמון חתוך לקוביות ללא עור
פירורי לחם
מלח & פלפל & פפריקה
1 ביצה XL

הוראות

1.

במיקסר נשים את הקמח , אבקת אפייה, סודה לשתייה , סוכר , שמרים , כוס מים פושרים ומתחילים ללוש

בוצע
2.

תוך כדי לישה נוסיף כוס נוספת של מים פושרים

בוצע
3.

נעצור ונוסיף את השמן והחומץ, נמשיך ללוש וכשבצק מתייצב נוסיף מלח

נלוש למשך 10 דקות עד לקבלת בצק חלק
בוצע
4.

נלוש מעט בידיים וניתן לבצק לתפוח במקום חמים למשך שעה

בוצע
5.

נחלק את הבצק לכדורים של 50 גרם ונכדרר היטב

נדאג לסגור היטב מלמטה את הכדור שלא יפתח באידוי
בוצע
6.

נרתיח סיר אידוי עם מים וניתן למים לרתוח רתיחה עדינה, על מנת שהבאן יהיה בהיר אנו צריכים אדים קטנים ולא חזקים.

בוצע
7.

נשים בכל פעם 3-4 באנים ( עם רווחים!)

וניתן להם 10-12 דקות
בוצע
8.

אני אוהבת לשים נייר אפייה בסיר אידוי כדי שהבאן לא יידבק\ יהיה עם סימנים

בוצע
9.

לסלמון הקריספי- נחתוך את הסלמון לקוביות ללא עור, נטבול בביצה ובפירורי הלחם המתובלים ונעביר לשמן בדיוק כמו שמטגנים שניצל נוציא למסננת ובתאבון!

בוצע
10.

מומלץ להגיש עם איולי, ירוקים, וכל מה שאוהבים!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

1 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *