פטריות צלויות בפרמז׳ן

5 דקות

סופר קל

צלחת בינונית

אז את המנה הזאת קשה להפסיק לאכול!
והיא משתלבת בול כתוספת לארוחה חלבית, נשנוש כיפי או אפילו בסיס לפסטה שיש לנו במקרר

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2 חבילות פטריות שמפניון / פורטבלו
3-4 כפות שמן זית
25 גרם חמאה
צ׳ילי חריף לפי טעם
0.25(רבע) כוס יין לבן חצי יבש
פרמז׳ן מגורד
4-5 עלי בזיליקום קצוצים ניתן להוסיף גם פטרוזיליה

הוראות

1.

נפריד את ראשי הפטריות מהרגליים, מהרגליים ניתן להכין ציר פטריות מדהים!

בוצע
2.

במחבת רחבה נשים שמן זית, חמאה וצ׳ילי חריף

נערבב ונוסיף את הפטריות
בוצע
3.

נצלה אותן משני הצדדים היטב ונוסיף יין לבן ניתן ליין הלבן 5 דקות עד שהאלכוהול מצטמצם נוסיף פרמז׳ן , עלי בזיליקום ונגיש בצלחת עמוק

בוצע
4.

בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *