פסטה אדומה מושלמת לחורף
הפסטה של אמא יפה! הכי טעימה שיש שאין דברים כאלה
קלה להכנה, ממרכיבים שיש בבית- פסטה כמו שמכינים בגן ילדים אבל משודרגת וטעימה!
הכי עממית 😉
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
250 גרם פסטה מכל סוג | |
4-5 כפות שמן ניטרלי | |
1-2 בצלים חתוכים דק | |
4-5 שיני שום כתוש | |
4-5 כפות רסק עגבניות פריכוז | |
2-3 כוסות מים רותחים | |
2 כפיות פפריקה מתוקה / מעושנת | |
מלח בנדיבות | |
0.25 רבע כפית פלפל | |
מעט כמון | |
1 כפית מרק עוף- לא חובה! |
הוראות
1.
המתכון הזה שובר את כל החוקים, כי הוא פשוט עממי וקל! לא כמו במסעדה או של איזה שף עם תעודות אבל הוא הכי מנחם שיש
בוצע
2.
בסיר בינוני- קטן נשים שמן ונטגן בצל עד שמזהיב נוסיף שום כתוש ונערבב מעט
בוצע
3.
נוסיף 4-5 כפות רסק עגבניות ונטגן אותו טוב טוב, נפתח אותו בשמן במשך מספר דקות על אש בינונית עד שהוא מתחיל להוציא נוזלים
בוצע
4.
נוסיף את המים הרותחים ונערבב מיד, ננמיך מעט את האש כדי שהרוטב לא יקפוץ
בוצע
5.
נתבל בפפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל שחור אמא שלי מוסיפה גם כפית מרק עוף, זה מסמיך מאוד את הרוטב אבל לא חובה למי שלא אוהב
בוצע
6.
נסגור את הסיר עם מכסה ונבשל על אש קטנה למשך 20 דקות
בוצע
7.
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן , וכשהיא מוכנה נעביר אותה ישר מהסיר בישול מים
בוצע
8.
כלל מספר אחת! לא נותנים לפסטה לעמוד ולחכות- הרוטב מחכה לפסטה ולא הפסטה לרוטב
בוצע
9.
וזהו! מגישים ובתיאבון
בוצע
כתיבת תגובה