לזניה מושלמת | Perfect Lasagna
את הלזניה הזאת קשה להפסיק לאכול! ובצדק, הגבינות שמנות, הרוטב מתובל – מה יכול להכשל???? כלום!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 כפות שמן זית | |
5-6 שיני שום כתוש | |
1 כף פפריקה מתוקה | |
500 גרם עגבניות מרוסקות | |
9 דפי לזניה | |
בזיליקום טרי |
למילוי גבינות
100 גרם כדורי מוצרלה | |
150 גרם גבינה צהובה מגורדת | |
20-50 גרם גבינה בולגרית 20% | |
250 גרם קוטג׳ 5 % | |
100 מל שמנת מתוקה 38% |
הוראות
1.
בסיר קטן נטגן שום ונפתח את הפפריקה בשמן, נוסיף עגבניות מרוסקות ונתבל במלח , נטעם ובמידה וצריך נוסיף סוכר (זה תלוי בעגבניות )
בוצע
2.
נשים בתחתית התבנית רוטב ונניח מעל את הדפי לזניה לפי גודל התבנית, נשים עוד רוטב
בוצע
3.
בקערה נערבב את המוצרלה, צהובה מגורדת, בולגרית, קוטג ושמנת מתוקה ונעביר למעל הרוטב שליש מהכמות
בוצע
4.
נוסיף עלי בזיליקום טרי ושוב דפי לזניה, שוב רוטב ותערובת גבינות, אפשר גם להוסיף צ׳אנקים גדולים של מוצרלה, בזיליקום , דפי לזניה, רוטב ולעטר בגבינה צהובה מגורדת להקרמה
בוצע
5.
נכסה עם מכסה / נייר אלומיניום ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 50 דקות עד שעה
בוצע
6.
נסיר את המכסה ונשאיר בתנור הדולק ל5-10 דקות נוספות
בוצע
7.
נוציא מהתנור וניתן ללזניה להצטנן למשך 5-10 דקות וזה מוכן להגשה!
בוצע
8.
בתאבון
בוצע
כתיבת תגובה