פסטה ערמונים- המצאה מטורפת

10 דקות

סופר קל

קולטים שערמונים עולים 3 בעשר?

פסטה טעימה ברמות שקשה להבין אם זה קינוח, פסטה או פשוט גן עדן.

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 חבילות ערמונים 300 גרם
1.5 כוסות חלב
3 כפות שמן זית
25 גרם חמאה
4 כפות שמנת מתוקה \ שמנת לבישול
מלח ופלפל
0.25 כפית אגוז מוסקט
3-4 שיני שום כתוש
לקישוט
צ'ילי חריף

הוראות

1.

מוכנים לפסטה הכי טעימה שאכלתם אי פעם ?

בוצע
2.

נטחן 2 חבילות ערמונים עם כוס וחצי חלב, אם המרקם נשאר יותר מדי קרמי אפשר להוסיף עוד חלב

בוצע
3.

במחבת גדולה נטגן שמן זית עם חמאה ושום כתוש

בוצע
4.

נערבב מעט ננמיך את האש לבינונית ונוסיף את הרוטב

בוצע
5.

נוסיף את השמנת המתוקה והתבלינים, מלח פלפל ואגוז מוסקט, ואם תטעמו תראו שאפילו לא צריך לתבל!

בוצע
6.

נערבב את הכל ונוסיף חצי מחבילת הערמונים השלישית (בשאר אפשר להשתמש כתוספת מעל בצלחת ההגשה)

בוצע
7.

נערבב היטב ונוסיף את הפסטה לאחר הבישול

בוצע
8.

נגיש בצלחת עם צ'ילי חריף מעל וערמונים

ונטרוף!
בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *