פסטה עגבניות כמו של פעם
הפסטה הטעימה ביותר והקלה ביותר שהילדים הכי אוהבים זאת פסטה עגבניות
היא מושלמת עם שניצלים ליד ולאכול אותה ממש מנחם, במיוחד בחורף
הפסטה הזאת ככ קלה, ממש כמו של פעם , שהיו מכינים לנו בגן, או שאמא הייתה מכינה שהיינו חוזרים מבית ספר
וזה מה שכיף בה, לא צריך יותר מרסק, תבלינים , פסטה טובה ומים וזה מושלם!
אז למי שאוהב אוכל ביתי, מנחם ולא מפונפן , זה בשבילכם!
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
400 גרם פסטה שאתם אוהבים | |
1 בצל | |
2 שיני שום לא חובה | |
5 כפות רסק עגבניות | |
3 כוסות מים חמים | |
1 כפית מלאה מרק עוף | |
0.5 כפית פלפל שחור | |
מעט כמון | |
1 כפית מלח | |
2 כפיות מלאות פפריקה מתוקה | |
2 כפות שמן מכל סוג |
הוראות
1.
בסיר בינוני לשים שמן ולטגן את הבצל והשום
להוסיף את הרסק וישר את המים ולערבב
בוצע
2.
להוסיף את כל התבלינים ולערבב
לכסות למשך 20 דקות על אש נמוכה
בוצע
3.
לסנן את הפסטה ולהוסיף אותה לרוטב, לערבב הכל ביחד
להגיש לאחר 4-5 דקות
בוצע
4.
לטרוף! ניתן להשתמש באיזה סוג פסטה שתרצו , ממליצה לאכול יחד עם שניצלים :)
בוצע
לא שמים סוכר כדי לשבור את החמימות?