עוגת שיבולת שועל
את העוגת שיבולת הזאת הכנתי לאחר חיפושים רבים לארוחות בוקר,
לא תמיד באלי ביצים, חביתות, ירקות, ולפעמים בא לך משהו מתוק אבל בריא
אז זה המצב!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 כוס שיבולת שועל 100 גרם | |
1 ביצה | |
0.5 בננה קפואה | |
1 כפית אבקת אפייה | |
0.25 כוס חלב מכל סוג |
תוספות
שוקולד מריר |
הוראות
1.
בבלנדר נשים את כל המרכיבים
שיבולת שועל, חצי בננה קפואה, ביצה, אבקת אפייה והחלב
בוצע
2.
נערבל את הכל ונעביר לכלי שיכול להכנס לתנור
בוצע
3.
נוסיף שוקולד צ'יפ מריר
בוצע
4.
ונכניס לתנור על 180 מעלות שחומם מראש למשך 15-20 דקות
בוצע
5.
נטרוף בתאבון!
בוצע
הערות
אני הוספתי כפית שוקולד מריר אבל למי שאוהב מתוק אפשר יותר או כפית סוכר
ניתן להשתמש בחלב מכל סוג, אני השתמשתי בחלב קוקוס שקדים
כתיבת תגובה