פטריות פורטבלו מושחתות
אז חג השבועות נגמר, ואני נשארתי עם חשק למתכונים חלביים ומושחתים,
עברתי בסופר וקלטתי פטריות יפות קלטתי, גדולות שאפשר למלא, וישר חשבתי על שחיתות, משהו שלא יהיה אפשר להפסיק לאכול,
זה כמו עוגיה כזאת עם הקפה בבוקר? אז זה מתכון שאפשר לאכול בבוקר צהריים וערב, לעלות מאה קילו אומנם אבל להנות בטירוף.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
10 פטריות פורטבלו גדולות | |
1 בצל בינוני | |
25 גרם חמאה | |
3-4 שיני שום כתוש | |
2 כפות קמח | |
1 כף מרק עוף | |
0.25 כפית פלפל שחור | |
250 גרם שמנת מתוקה | |
100 גרם גבינה צהובה מגורדת | |
50 גרם גבינת מוצרלה | |
0.5-1 כוס חלב |
הוראות
1.
לנקות טוב את הפטריות מבחוץ ומבפנים ולהוציא את השחור שבתוך הפטרייה
בוצע
2.
להכנת הרוטב לקצוץ בצק כמה שיותר דק ולטגן אותו בחמאה
בוצע
3.
את רגלי הפטריות לקצוץ דק דק דק ולהוסיף לבצל
בוצע
4.
להוסיף שום כתוש ולערבב היטב
בוצע
5.
להוסיף את הקמח ולערבב מהר
לאחר מכן להוסיף את המרק עוף והפלפל השחור
בוצע
6.
להוסיף שמנת, לערבב ואז את כל הגבינות
לערבב כל הזמן שלא יידבק למחבת
בוצע
7.
להוסיף חצי כוס עד כוס חלב לפי צורך
בוצע
8.
לשים כף אחת בכל פטרייה ומה שנשאר למלא בכולן
בוצע
9.
להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי שעה
ולטרוף!
בוצע
כתיבת תגובה