נודלס חמאת בוטנים קרמי ומשוגע

המתכון הזה יגרום לכם להגיד ואו!

אתם חייבים להכין

פעם אני ודניאל הלכנו למסעדה אסיאתית, 

הייתה מנה בתפריט שנקראת " צ'יקן סאטה " עם חמאת בוטנים

ולא ידעתי אם אני אוהב את השילוב של חמאת בוטנים אבל החלטנו לנסות.

תקשיבו!

מאז היום הזה חזרתי הביתה ושחזרתי את המתכון מהראש, ויצא לי בול

זאת מנה קבועה שלי ושל דניאל בבית ורק מלהסתכל על תמונה הוא כבר מבקש שוב פעם שאכין,

אז יאללה – הגיע הזמן שגם לכם יהיה את המאכל הזה בבית, וזהירות.. זה ממכר!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם נודלס
שמן זית בנדיבות
1 כפית ג'ינג'ר
3-4 שיני שום כתוש
0.5 כרוב בינוני
250 גרם ברוקולי ( לא חובה )
500 גרם חזה עוף
בצל ירוק בנדיבות
1 בצל לבן
לרוטב המושלם
440 מ"ל קרם קוקוס
3-4 כפות חמאת בוטנים טבעית כפות בהיריון
2 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן
ניתן להוסיף צ'ילי חריף לפי טעם

הוראות

1.

במחבת נצרוב את החזה עוף כרצועות ונתבל במלח ופלפל ,ונוציא לצלחת

בוצע
2.

באותה המחבת נטגן את הג'ינג'ר, השום הכתוש והבצל

עד שהבצל מזהיב
בוצע
3.

נוסיף את הכרוב, נבזוק מעליו מלח ונבשל 2 דקות עד שמתכווץ

בוצע
4.

להוסיף את הברוקולי ונערבב יחד את הכל למשך 3-4 דקות

בוצע
5.

נחזיר את החזה עוף

בוצע
6.

נוסיף את אטריות הנודלס

בוצע
7.

להכנת הרוטב בקערה נפרדת נשים את כלל המרכיבים

קרם הקוקוס, חמאת בוטנים, סויה , צ'ילי חריף וסילאן
בוצע
8.

נערבב היטב ונוסיף לנודלס

בוצע
9.

וזהו! נערבבהיטב כשכל הרוטב ייטמע וייספג באטריות ונוסיף מעל בצל ירוק וצ'ילי טרי במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף עד חצי כוס מים

בוצע
10.

מוכן!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *