עוגת מייפל לשבת

10 דקות

סופר קל

תבנית בינונית גבוהה

עוגה מדהימה,

גבוהה , יפה, מתוקה , עסיסית, כלכך טובה שאין לתאר!

5 דקות עבודה

ויש לכם עוגה מפוארת לשבת ממצרכים

שיש כל אחד בבית!

אתם חייבים להכין!

5 from 4 Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מייפל
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח
2.5 כפיות אבקת אפייה
1 כוס מים רותחים
מומלץ להוסיף מעל
סירופ מייפל

הוראות

1.

נחמם מראש תנור ל160 מעלות, חום עליון תחתון רגיל

בוצע
2.

בקערת מיקסר נקציף את הביצים עם הסוכר למשך 7-8 דקות או עד שמתקבל קצף תפוח

בוצע
3.

נוסיף את המייפל ונקציף עד לאיחוד

ממליצה לשמן מעט את הכוס מדידה של המייפל בשמן , זה יעזור לכל המייפל לצאת מהכוס
בוצע
4.

נערבב בתנועות קיפול , נמשיך בהקצפה ותוך כדי נוסיף את השמן

בוצע
5.

נוסיף את הקמח ואת אבקת האפייה ונקציף 2-3 דקות עד שאין גושים

בוצע
6.

נעצור את המיקסר, למען הבטיחות, ונוסיף כוס מים רותחים , נקציף לאט רק למען איחוד ונעביר לתבנית משומנת היטב

בוצע
7.

נכניס לתנור ל50 דקות עד שהעוגה שחומה ויפה, וזהו! זה מוכן

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

4 Comments

  • ליאת

    אם אני רוצה עוגה חלבית במה מחליפים את הכוס מים?
    ולמה מים רותחים שמים ולא רגילים?

    • שיר

      היי ליאת,
      אפשר להחליף את המים בחלב או בשמנת מתוקה
      הוספת מים חמים לבלילה מגבירה את הפעולה של אבקת האפייה עוד לפני שנכניס את העוגה לתנור , היא מתחילה באפייה במצב בסיסי והתוצאה גורמת לעוגה להיות עשירה יותר בטעמים וכהה.

  • ענת

    וואוו מושלמת רק איך משמנים בתבנית כזאת -ככה שאפשר להוציא את העוגה בשלמותה?תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *