עוגת מייפל לשבת
עוגה מדהימה,
גבוהה , יפה, מתוקה , עסיסית, כלכך טובה שאין לתאר!
5 דקות עבודה
ויש לכם עוגה מפוארת לשבת ממצרכים
שיש כל אחד בבית!
אתם חייבים להכין!
5
from
4
Reviews
רכיבים
התאם מנות
3 ביצים | |
1 כוס סוכר | |
1 כוס מייפל | |
1 כוס שמן | |
2.5 כוסות קמח | |
2.5 כפיות אבקת אפייה | |
1 כוס מים רותחים |
מומלץ להוסיף מעל
סירופ מייפל |
הוראות
1.
נחמם מראש תנור ל160 מעלות, חום עליון תחתון רגיל
בוצע
2.
בקערת מיקסר נקציף את הביצים עם הסוכר למשך 7-8 דקות או עד שמתקבל קצף תפוח
בוצע
3.
נוסיף את המייפל ונקציף עד לאיחוד
ממליצה לשמן מעט את הכוס מדידה של המייפל בשמן , זה יעזור לכל המייפל לצאת מהכוס
בוצע
4.
נערבב בתנועות קיפול , נמשיך בהקצפה ותוך כדי נוסיף את השמן
בוצע
5.
נוסיף את הקמח ואת אבקת האפייה ונקציף 2-3 דקות עד שאין גושים
בוצע
6.
נעצור את המיקסר, למען הבטיחות, ונוסיף כוס מים רותחים , נקציף לאט רק למען איחוד ונעביר לתבנית משומנת היטב
בוצע
7.
נכניס לתנור ל50 דקות עד שהעוגה שחומה ויפה, וזהו! זה מוכן
בוצע
4 Comments
-
-
ענת
וואוו מושלמת רק איך משמנים בתבנית כזאת -ככה שאפשר להוציא את העוגה בשלמותה?תודה
אם אני רוצה עוגה חלבית במה מחליפים את הכוס מים?
ולמה מים רותחים שמים ולא רגילים?