מרק עדשים חם וטעים
החורף חזר ואיתו המרקים,
בינינו ? אף פעם לא הייתי בחורה של מרקים, לא נהנית לאכול דברים בלי לנגוס ( לשתות זה בסדר )
אבל למרק עדשים של אמא יפה אי אפשר להתנגד,
הוא חם, סמיך, מלא בטעם והצבע שלו קורא לך לקחת עוד צלחת!
תתכוננו להתאהב
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1.5 כוס עדשים כתומות | |
2 בצלים גדולים | |
6 עגבניות | |
3-4 שיני שום כתושות | |
2 כפות מרק עוף פרווה | |
1 כפית שטוחה כמון | |
50גרם גרם חמאה לא חובה |
לקישוט
צ'ילי חריף | |
עלי פטרוזיליה |
הוראות
1.
לשטוף את העדשים הכתומות
בוצע
2.
להוסיף אותן לשים יחד עם חצי כוס מים חמים
בוצע
3.
להוסיף שום כתוש
בוצע
4.
לחתוך את הבצל והעגבניות גס
בוצע
5.
להוסיף לסיר
בוצע
6.
למלא במים רותחים עד הפס של הירקות ולחכות שהכל יתרכך
בוצע
7.
כשהכל מתרכך נוציא את קליפות העגבניות ונטחן בבלנדר
בוצע
8.
לערבב בכוס נפרדת מים רותחים
בוצע
9.
בכוס נפרדת נערבב מים רותחים+מרק עוף+כמון
בוצע
10.
להחזיר את המרק מהבלנדר לסיר ולהוסיף את הכוס עם התבלינים
בוצע
11.
ללהרתיח את המרק וכשהוא חם להוסיף את החמאה
בוצע
12.
לטרוף
בוצע
הערות
החמאה היא בגדר המלצה
אפשר להמיר את החמאה במרגרינה על מנת שיהיה פרווה
כתיבת תגובה