לחמה בעג'ין

30 דקות + שעה וחצי התפחה

בינוני

12 לחמאגון

לחמא בעג'ין , לחמא בעג'ון , עוד מלא שמות נוספים..

למי אכפת! 

לחם רך + קריספי עם בשר מתובל נפלא!

בואו נכין!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
5 כוסות קמח
1 כפית סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
0.25רבע כוס שמן זית
1.5 כוסות מים
1 כפית מלח
לבשר
500 גרם בשר טחון
קצת בהרט
0.25רבע כפית כמון
1 כפית רכז רימונים
1 בצל
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל גס

הוראות

1.

לקערת מיקסר \ לישה ידנית ננפה את הקמח, נוסיף את הסוכר , השמרים, שמן זית וכוס של מים פושרים

בוצע
2.

נתחיל ללוש ונוסיף חצי כוס מים נוספת וכפית מלח

בוצע
3.

לאחר שהתגבש בצק נעביר לקערה משומנת להתפחה של שעה במקום חמים

לאחר שעה נוציא את האוויר מהבצק ונחלק ל12 עיגולים שווים, אפשר יותר ואפשר פחות, תלוי בגודל הרצוי, נתפיח לחצי שעה
בוצע
4.

בקערה נשים את כלל מרכיבי הבשר ונערבב היטב

בוצע
5.

נשטח את הבצק על משטח משומן וידיים משומנות, הבצק צריך להיות ממש נוח לעבודה וגמיש

נפתח את הבצק ונעביר לנייר אפייה, נוסיף את הבשר טחון מעל ונשטח אותו טוב טוב על כלל הבצק
בוצע
6.

נחמם תנור ל200 מעלות וכשהוא חם נכניס 15-20 דקות

בוצע
7.

נגיש עם טחינה חמוצה ולימון , בתאבון!

בוצע

הערות

מומלץ להגיש עם לימון סחוט מעל וטחינה

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *