מרק קניידלך כמו של פעם!

10 דקות ק ניידלך 20 דקות מרק

בינוני

סיר גדול של מרק ו40 קניידלך

מרק קניידלך

ככה תכינו גם את המרק וגם את הקניידלך עצמם

מתוק כמו של פעם, כמה פשוט ככה טעים 

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
5 כוסות קמח מצה
2.5 כוסות מים חמים במידת הצורך להוסיף כוס נוספת
1 כוס שמן
מלח ופלפל לפי טעם
1 כף מרק עוף
7 ביצים (לחצי מהכמות ניתן לעשות 3)
למרק עוף
6-7 כנפי עוף
6 ענפי סלרי
1 תפוא בינוני חתוך לקוביות
1 גזר גדול חתוך לקוביות
1 קישוא גדול מגורד עבה
1 בצל גדול מגורד עבה
2 כפות מרק עוף
1 ליטר מים \ מים עד כיסוי

הוראות

1.

בסיר גדול נשים 6 עלי סלרי, תפוא בינוני, גזר גדול, קישוא גדול, בצל בינוני ו2 כפות מרק עוף נמלא מים עד חצי מהסיר ונרתיח עם מכסה, כשמגיע לרתיחה ננמיך את האש

בוצע
2.

בוצע
3.

בקערה נשים את כל מרכיבי הקניידלך, נרטיב ידיים ונגלגל לכדורים קטנים/בינוניים

בוצע
4.

נכניס את הקניידלך למקרר ל10 דקות

בוצע
5.

כשכל הירקות במרק התרככו נוסיף את הקניידלך לסיר ונכסה נביא לרתיחה במשך רבע שעה

בוצע
6.

מוכן! בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *