לחמניות חלב יפניות עם שום קונפי

שעתיים

בינוני

6-7 לחמניות של 70 גרם

לחמניות חלב רכות, עם חמאה בדיוק כמו ביפן

את הלחמניות האלה אתם חייבים להכין, ואתם הולכים להתאהב!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
130 מל חלב 3 אחוז
6 גרם שמרים יבשים
300 גרם קמח לחם לחם - רצוי של פיבטי
2 כפות סוכר לבן
1 כפית מלח
1 ביצה L
20 גרם חמאה רכה
לרביכה
100 מל חלב 3 אחוז
20 גרם קמח לבן

הוראות

1.

בסיר קטן נבשל על חום בינוני את הקמח והחלב לרביכה ונניח בצד

התהליך אמור לקרות מהר, הכל יהפוך לבצק רך, נעביר לקערה וניתן לזה להתקרר
בוצע
2.

בקערה נערבב שמרים וחלב וניתן להם לנוח למשך כמה דקות

בוצע
3.

בקערת מיקסר נערבב קמח, סוכר ומלח

בוצע
4.

נוסיף את הרביכה, ביצה, חלב ושמרים ונתחיל ללוש ל5 דקות

בוצע
5.

נשקה את הבצק בחמאה רכה ונלוש 5 דקות נוספות נעביר לצלחת משומנת להתפחה של שעה וחצי

זמן התפיחה חשוב כי לא השתמשנו בהרבה שמרים, הבצק צריך זמן לתפוח
בוצע
6.

נחלק את הבצק לכדורים בגודל של 70 גרם

נסדר אותם יפה וניתן להם התפחה נוספת של 30 דקות
בוצע
7.

נחמם תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון

בוצע
8.

לא חובה אבל משדרג- ניתן להוסיף מעל הלחמניות שום קונפי, מתכון נמצא כאן בבלוג

בוצע
9.

במידה ולא הוספתם שום קונפי ניתן למרוח ב2 כפות חלב

בוצע
10.

נעביר לתנור שחומם מראש ל35 דקות

בוצע
11.

נוציא מהתנור וניתן ללחמניות מעט להתקרר, תראו כמה הן רכות! בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *