פסטת חלמונים עבודת יד

שעת הכנה

קָשֶׁה

3 מנות

פסטת חלמונים שאתם חייבים להכין

קבלו מתכון לפסטה ברוטב לימון ואורוגולה (עם בוראטה כמובן)
שעשיתי יחד עם השף יובל מטלון מבית הספר שלי 'בישולים' –
תתכוננו להתאהב!💙

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
250 גרם קמח פסטה/חיטה דורום/רימאצ'ינטה
200 גרם צהוב ביצה
כפית מלח לימון
מעט שמן זית
לרוטב:
שן שום קצוצה
חופן אורוגולה
1 לימון
מעט מי בישול של הפסטה
להגשה-בוראטה

הוראות

1.

להכנת הבצק פסטה עושים גומה במרכז הקמח ומניחים את צהוב הביצה מלח ושמן זית, מערבבים עם היד/מזלג עד לקבלת מרקם פירורי.

בוצע
2.

ניתן לערבב עם קלף לנוחות, לשים עם פרק כף היד כנגד המשטח עד שיש בצק אחיד (כפי שהצגנו בסרטון)

בוצע
3.

מרדדים לגלילים ועוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר למנוחה של 20-30 דק'.

בוצע
4.

מוציאים מהמקרר ובעזרת סכין ביתית, ללא שיניים חדות מועכים לכיוון הגוף בעדינות גם אם בהתחלה לא הולך לנו אל תדאגו! אחרי 10 חתיכות זה מצליח. עדיף שהמשטח יהיה מחוספס ולא חלק. מניחים את הפסטה על מגבת עם מעט קמח כדי לייבש טיפה.

בוצע
5.

לרוטב נשים מחבת חמה-לא מדי ושמן זית בנדיבות. שן שום קצוצה (בזהירות שלא יישרף), מלא אורוגולה קצוצה גס. לסחוט לימון שלם פנימה ולהוסיף את הפסטה המבושלת עם מעט מי בישול

בוצע
6.

להגיש עם בוראטה מעל

בוצע
7.

בתאבון! :)

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *