גראטן תפוחי אדמה קלאסי

20 דקות הכנה + 40 דקות בתנור

בינוני

תבנית בינונית 24 סמ

אתם הולכים להתאעהב

גראטן תפוחי אדמה קלאסי מהמם

ויפה להגשה
כשלמדתי להכין אותו הייתה חסרה לי גבינה נמתחת,

כאן הוספתי אבל זה לא חובה למי שרוצה להכין את הקלאסי
מתכון מושלם! יפה לאירוח וטעים ברמות

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
12 תפו״א מקולפים חתוכים דק 2 מ״מ
3 כוסות חלב
מלח&פלפל
0.25 רבע כפית אגוז מוסקט
צ׳ילי חריף לפי טעם
25 גרם חמאה
פרמזן בנדיבות
100 גרם מוצרלה/צ׳דר/גבינה נמתחת עם טעם מעולה

הוראות

1.

נחתוך תפו״א דק מאוד 2 מ״מ ונשים בתוך סיר עם 3 כוסות חלב, מלח פלפל וצ׳ילי חריף נביא את החלב לרתיחה , ננמיך את האש ונערבב היטב על אש נמוכה למשך 10 דקות עד שהם מתרככים

בוצע
2.

נתבל במלח פלפל צ׳ילי חריף ואגוז מוסקט

בוצע
3.

נוריד מהגז וניתן להכל להתקרר

בוצע
4.

ניקח תבנית שיפה להגיש בה, נצפה בחמאה, לאחר שציפינו בחמאה נחתוך אותה לקוביות להמשך המנה נוסיף פרמז׳ן מעל החמאה

בוצע
5.

נסדר את התפוא צמודים זה לזה כמו רעפים ומעל נשים קוביות חמאה וגבינה, ככה נעשה 3 פעמים נשפוך מעל את החלב ונדאג שיגיע עד למטה שהכל יהיה מצופה בחלב

בוצע
6.

נפזר מעל פרמז׳ן וגבינות שאוהבים ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 30-40 דקות לא מכוסה

בוצע
7.

נגיש עם עירית/בצל ירוק מעל

בוצע
8.

ובתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *