עוגת תותים למי שאתם אוהבים באמת!

40 דקות בתנור + 20 דקות עבודה

בינוני

אז מאז ומתמיד אהבתי עוגת תותים, ועוד עם קצפת ורכות כזאת
זאת העוגה שאמא ואבא תמיד מביאים לי לימי הולדת
ועכשיו גם דניאל!
הגיע הזמן להכין לכם אחת כזאת בעצמי🫶

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 ביצים
1 כוס סוכר
20 גרם סוכר וניל
1 כוס שמן ניטרלי
1 כוס מים רותחים
2 כוסות קמח
10 גרם אבקת אפייה
מלח לפי טעם
תוספות מעל
500 גרם תותים
5 כפות סוכר
1 כף אבקת סוכר
1 כוס מים חמימים
250 מל שמנת מתוקה \ שמנת פרווה
40 גרם פודינג וניל
נענע - אופציה

הוראות

1.

בקערת מיקסר נשים ביצים, סוכר וסוכר וניל ונקציף עד שיש לנו קצף תפוח

בוצע
2.

נוסיף שמן, מלח, מים רותחים קמח ואבקת אפייה ונערבב ידנית עם לקקן עד שאין לנו גושים

חשוב לערבב בעדינות בתנועות קיפול על מנת לא לפתח גלוטן ובכדי לשמור על העוגה אוורירית, אם נשארו קצת גושים לא נורא! עדיף מאשר ערבוב יתר
בוצע
3.

נעביר לתבנית גבוהה משומנת היטב ונכניס לתנור 180 מעלות ל40 דקות

בוצע
4.

בקערה בינונית בנתיים נשים סוכר, אבקת סוכר ומים חמימים, נחתוך תותים ונשים אותם בקערה

נכסה ונכניס למקרר
בוצע
5.

לאחר 40 דקות נוציא מהתנור וניתן לעוגה להתקרר נשפוך מעל הסירופ המתוק שנוצר בתוך הקערה של התותים עד שהוא נספג

בוצע
6.

נקציף שמנת מתוקה/ שמנת פרווה יחד עם חצי חבילת פודינג בטעם וניל , נוסיף מעל ונמרח היטב את העוגה בשלב הזה הקצפת תתערבב יחד עם העוגה והיא תהפוך לחומה מעט אבל זה טעים ברמות!

בוצע
7.

נסדר היטב את התותים, נוסיף נענע ( לא חובה ) וזה מוכן ומושלם.

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *