צ׳אדי גיאורגי מסורתי של חמי דניאל

10 דקות

סופר קל

7-10 צאדי

תתכוננו למתכון גיאורגי מסורתי שלא ראיתם עדיין!
טעים, קריספי ברמות , ללא גלוטן!!! ומשלושה מרכיבים בלבד
כל מה שצריך זה קמח תירס טחון דק, שמן ומים ויש לכם צ'אדי מדהים
ותגידו תודה לחמי דניאל שבזכותו יש לנו מתכון משוגע!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
2.5 כוסות קמח תירס טחון דק (חובה דק)
0.25רבע כוס שמן ניטרלי (קנולה) - לא חובה מעדן את הטעם
0.5 כוס מים
קצת מלח - הגבינות מלוחות!
גבינות שאוהבים, לפי המסורת- גבינה גיאורגית , סולוגוני

הוראות

1.

כל הכמויות לפי הרגשה!

בוצע
2.

בקערה גדולה נשים קמח תירס טחון דק ורבע כוס שמן, נוסיף מים בהדרגה ונלוש , הבצק של הצאדי צריך להרגיש נוח לעבודה ביד, לא מתפורר לפירורים אבל מנגד גם לא נדבק, כשהגעתם לתחושה הזאת זה מושלם ומוכן!

בוצע
3.

נמלא שמן לטיגון במחבת שיהיה כחצי מגובה הקציצה ונטגן על אש לא גבוהה

בוצע
4.

אנחנו התחלנו מאש גבוהה והורדנו לאט לאט, זמן הטיגון אמור לארוך בערך כ5-10 דקות בהתאם לגודל הצאדי

בוצע
5.

וזהו! זה מושלם ומוכן, קל להכנה ומתאים לכל אירוע או חשק שיש לכם

בוצע
6.

דניאל חמי מילא את זה בגבינת סולוגוני מסורתית, גבינה גיאורגית וחמאה, חשוב למלא את הצאדי כשהוא חם כדי שהחמאה והגבינות יימסו ומומלץ להגיש עם כוס תה וירקות

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *