פתיתים בולונז בסיר אחד

20 דקות

קַל

3 סועדים

אז המאכל הזה מזכיר לי את הילדות,

כמו מאכלי גן כאלה שאי אפשר לשכוח את הטעם שלהם?

זורקים את המצרכים לסיר במשך 2-3 דקות, מכסים 20 דקות ויש ארוחת צהריים שיכולה להספיק לכל המשפחה!

בתאבון

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 כפות שמן זית
2 בצלי שאלוט
4 שיני שום
500 גרם בשר טחון
3 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים רותחים
400 גרם פתיתים
מלח ופלפל
1 כפית פפריקה מתוקה
0.25 (רבע) כפית כמון
לקישוט
עירית קצוצה

הוראות

1.

במחבת לשים שמן זית ולטגן את בצלי השאלוט החתוכים לחצי ואת השומים השלמים

בוצע
2.

להוסיף את הבשר טחון ולפורר אותו בעזרת כף עץ

בוצע
3.

כהבשר מקבל צבע נוסיף את הרסק העגבניות ונערבב

בוצע
4.

נוסיף את כל חבילת הפתיתים, נערבב היטב ונוסיף מים רותחים

בוצע
5.

נוסיף את כל התבלינים

הפפריקה המתוקה, כמון, מלח ופלפל ונערבב היטב
בוצע
6.

נכסה על אש נמוכה בינונית למשך 20 דקות ומוכן!

בוצע

הערות

ניתן להמיר את השאלוט לבצל לבן רגיל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *