דג במעטפה לראש השנה

אז בראש השנה נהוג לאכול גם דגים!

על שולחן החג שלכם צריך להיות דג קצת שונה

 מעבר לתבשילי דג שאני ממש אוהבת אני גם מאוד אוהבת דגים

בכל מיני סגנונות שונים

אם אתם אוהבים שולחן חגיגי זאת לגמרי המנה בשבילכם 
בבית ספר לבישול למדתי על טכניקת אידוי בתוך נייר אפייה שזה מגניב ברמות!
החלטתי להכין לכם מנה חגיגית לחג

עם דג אמנון טרי וזה הכי קל והכי מרשים שיש!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3-6 דגי אמנון
3-4 כפות שמן זית
2 בצל בינוני
6 שיני שום פרוסות
10 עלי מנגולד (צריך גם את הגבעולים)
10 עלי בזיליקום
1 ליים/לימון
מלח ופלפל
לדג
שמן זית
מלח ופלפל

הוראות

1.

במחבת נשים שמן זית וכשהיא חמה נוסיף את הבצל חתוך לפרוסות, נערבב היטב ושהוא מעט מזהיב נוסיף את השום נערבב ל2 דקות

בוצע
2.

ניקח את המנגולד ונשטוף אותו היטב! נפריד בין העלים לגבעול ונקצוץ את הגבעול קטן, נוסיף למחבת עם הבצל ונבשל מעט

בוצע
3.

נחתוך את עלי המנגולד ונחתוך גס, נוסיף למחבת נערבב היטב ונוסיף מיץ לימון, עלי בזיליקום ומעט מלח

בוצע
4.

נטעם! ונראה כמה טעים! נניח לתבשיל מעט להתקרר

בוצע
5.

נפתח נייר אפייה ונניח במרכז 1-2 כפות מהתבשיל, נניח מעל את הדג, נבזוק מעל מעט שמן זית, מלח ופלפל ונסגור כמו שהראתי בסרטון, מהקצוות לאמצע, הכי קל שיש

בוצע
6.

נכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ל10 דקות

בוצע
7.

מה שכיף בטכניקה הזאת שכל הדגים ייצאו לכם אותו הדבר מדויקים!

בוצע
8.

בתאבון!

בוצע

הערות

אתם יכולים להכין את הכל ולשמור במקרר, חצי שעה לפני הגשה להוציא מהמקרר ולהכניס לתנור ל10 דקות לפני הגשה
להוציא מהמקרר ולהכניס לתנור ל10 דקות לפני הגשה אפשר להכניס את כל הדגים יחד!
ה מושלם ואתם הולכים להתאהב!
ומעבר לזה שזה כלכך טעים זה אם בריא🤭

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *