מאפינס קריספי
אז החגים לחלוטין נגמרו (לבנתיים) והגיע הזמן לחזור לשגרה
אז בואו נכין מתכונים שילדים אוהבים! פשטידות אישיות עם טריק מטורף
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
10 דפי יופקה | |
תרסיס שמן זית | |
250 גרם גבינה לבנה 5% | |
250 גרם קוטג׳ 5% | |
100 מל שמנת להקצפה 38% | |
מלח&פלפל | |
1 ביצה L | |
100 גרם גבינה צהובה מגורדת |
תוספות שאוהבים
תירס, טימין, ברוקולי |
הוראות
1.
נשמן תבנית מאפינס
בוצע
2.
נקפל דף יופקה לחצי (אחד על השני ) ואז שוב, כך שייצא לנו קיפול של 4 ונחתוך באמצע ל2 חתיכות שוות נשמן משני הצדדים
בוצע
3.
נניח מעל התבנית ונשטח מטה
בוצע
4.
נערבב בקערה נפרדת את כל מרכיבי המלית ונמזוג מעל דפי היופקה
בוצע
5.
נקשט בתוספות שאוהבים- תירס, ברוקולי, טימין- זה יכול להיות כל דבר!
בוצע
6.
נכניס לתנור שחומם מראש חום עליון תחתון, למשך חצי שעה ו/או עד שהדפים מקבלים צבע יפה ומוכן גם מלמטה ל180 מעלות
בוצע
7.
נוציא את התבנית מהתנור, ניתן לפשטידות להתקרר לגמרי, בערך 10 דקות ונוציא מהתבנית, הפשטידות יישלפו בקלות!
בוצע
8.
בתאבון ואיזה כיף שחוזרים לשגרה!
בוצע
כתיבת תגובה