לחמניות ממולאות בבשר

15 דקות עבודה+30 דקות בתנור

בינוני

12 לחמניות

מכירים את המנה הזאת שכולם רוצים לקחת ממנה חתיכה בשולחן שישי? זאת המנה!
והיא כל-כך קלה להכנה! מכינים את הבצק, ממלאים בבשר, לתנור וזה מוכן

5 from 1 Review

רכיבים

התאם מנות
500 קילו קמח (מומלץ קאפוטו כחול אך לא חובה )
1 כף שמרים
1.5 כוסות מים חמימים
0.5 כוס סוכר לבן
1 ביצה L
0.5 כוס שמן
0.5 כפית מלח
לציפוי-ביצה ושומשום
לבשר
שמן
1 בצל בינוני
500 גרם בשר טחון
מלח& פלפל
0.5 כפית קינמון
צ'ילי חריף-לא חובה

הוראות

1.

בקערת מיקסר נשים את המים, שמרים והסוכר וניתן לשמרים להתחיל לפעול למשך 10 דקות

בוצע
2.

לאחר שהשמרים תפחו ונוצר קצף נוסיף את הקמח, השמן והביצה ונתחיל ללוש, לאחר 5 דקות שהבצק מתחיל לקבל צורה נוסיף חצי כפית מלח

בוצע
3.

נלוש עד שנוצר לנו בצק, הבצק מאוד דביק וזה מעולה! נעביר לקערה משומנת היטב להתפחה של שעה

בוצע
4.

בוצע
5.

נתחיל להכין את הבשר-

בוצע
6.

במחבת נשים שמן ונטגן את הבצל עד שמזהיב לגמרי, נוסיף את הבשר טחון ונתבל במלח&פלפל&קינמון ואם תרצו גם צ׳ילי חריף נערבב את הכל עד שהבשר מגיר את כל הנוזלים שלו לגמר

בוצע
7.

לאחר שעה של התפחה נחלק את החלות ללחמניות וניתן להן לנוח ל5-10 דקות כדי שיהיה לנו לנו לעבוד איתן מומלץ לעבוד עם ידיים משומנות מעט

בוצע
8.

נפתח כל עיגול ונמלא בבשר, נסגור את כל הפינות של הלחמנייה פנימה ונהדק היטב

בוצע
9.

נניח את הלחמניות חלה בתבנית המשומנת ונתפיח למשך חצי שע

בוצע
10.

נעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות וזה מוכן!

בוצע
11.

בתאבון

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

1 Comments

  • עדן

    יש אפשרות להכין בלי מיקסר ?
    יכולה בבקשה לעדכן מה צריך לעשות שונה ? 🙏🙏

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *