חלת שוקולד שושנים

שעה

קַל

עוגה בינונית

שבת המלכה הגיעה ובמיוחד בשבילה צריך כתר

אז כתר חלת שושנים ממולאת בשוקולד זה ה-דבר!

לכו להכין 🙂

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
בצק חלה מוכן ( מתכון בבלוג תחת השם " חלה עננים " )
שוקולד נוטלה \ שוקולד פרווה
למריחה מעל
ביצה
1 כפית סילאן
אבקת סוכר

הוראות

1.

בהמשך לחלת העננים (חפשו "חלה עננים") בבלוג, החלטתי להכין חלת שוקולד! המתכון של החלה ככ טוב שזה פשוט היה נשמע ככ הגיוני שזה ייצא טוב, וכך קרה!

בוצע
2.

להכין את הבצק על פי ההוראות

הבצק מאוד דביק לכן לאחר התפחה שנייה יש לקמח משטח ולקמח את המערוך ורק אז לרדד
בוצע
3.

לאחר שרידדנו את הבצק נמרח שוקולד לבחירה

נחתוך ל6-7 חתיכות
בוצע
4.

ונגלגל כמו רוזלך

בוצע
5.

נניח בתבנית עגולה ונמרח מעל ביצה וסילאן

בוצע
6.

נכניס לתנור שחומם על 180 מעלות 10 דקות מראש למשך 25 דקות

בוצע
7.

נערבב בקערה קטנה כוס מים חמים ו3 כפות סוכר, נערבב היטב ונשפוך מעל כשהעוגה חמה

בוצע
8.

נוציא מהתבנית העגולה, ניתן לעוגה להתקרר ונפזר מעל אבקת סוכר

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *