עוף בתנור הכי עסיסי שיש
אנחנו כבר ביום רביעי, מתקרבים ליום שישי וחושבים מה להכין לארוחת ערב והאמת? שעוף בתנור תמיד מנצח
מניחים הכל בסיר מכניסים לתנור ויש ארוחת ערב שלמה שתמיד עובדת.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 קילו כרעי עוף | |
3-4 בצלים חתוכים דק | |
4-5 תפו״א חתוכים דק | |
1 גזר | |
1 זוקיני |
לרוטב
4 כפות סילאן | |
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים | |
4-5 שיני שום כתוש | |
1 כפית פפריקה מעושנת/מתוקה | |
שמן זית | |
מלח גס | |
עלי זעתר / טימין / אורגנו |
הוראות
1.
בשביל להכין את הסיר לתבשיל נשרה במים את המכסה שלו למשך 20-30 דקות על מנת שבתנור המים יהפכו לאדים שיבשלו את העוף
בוצע
2.
נפרוס לפרוסות דקות את הבצלים ותפו״א ונניח בסיר
בוצע
3.
נוסיף גם את הגזר והזוקיני
בוצע
4.
נסדר מעל את העוף ונכין את הרוטב
בוצע
5.
נשים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד איחוד. נמרח את העופות עד שהם מכוסים ממש ברוטב
בוצע
6.
נוסיף מעל עלי זעתר/ טימין/ אורגנו
בוצע
7.
נכניס לתנור קר ונפעיל ל180 מעלות,
התנור צריך להיות קר רק בגלל סיר החרס כדי לא ליצור מצב של לחץ
בוצע
8.
נשאיר את הסיר סגור למשך שעה לאחר שעה נפתח את הסיר וניתן לעוף לקבל צבע ולתבשיל להצטמצם למשך 20-30 דקות נוספות
בוצע
9.
וזהו! זה טעים ברמות עסיסי שאין דברים כאלה ואתם פשוט חייבים להכין בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה