עוף בתנור לשישי

טוב. זה אחד המתכונים שאני הכי גאה בו והוא הכי טעים לי,
אני אוהבת להכין לכם תמיד דברים קלים שלא מצריכים תעסוקה, ותמיד פחדתי מעוף שלם, לא יודעת למה, פחדתי מההתעסקות אז ניסיתי לחסוך לכם (וגם לי) אותה והכנתי מתכון ממש קל!
בנוסף כל המתכון מורכב מדברים שבדרך כלל קיימים אצלנו בבית , שזה חשוב !

5 from 1 Review

רכיבים

התאם מנות
שמן זית
4 תפוחי אדמה
1קופסה פטריות שמפיניון
3 בצלים קטנים
6 שיני שום שלמות
6 גבעולי טימין
4 כרעי עוף
3 שוקיים
לרוטב
4כפות סילאן מתוק
4 שיני שום קצוצות
3כפות טריאקי
2כפות סויה
2כפות צ'ילי מתוק
1כף שמן שומשום
פלפל גס ומלח גס
גרידת לימון מלימון שלם
מיץ לימון מלימון שלם
1/2כפית תבלין צ'ילי גרוס
1/4כוס מים

הוראות

1.

בסיר (שיכול להכנס לתנור!!!) שמתי שמן זית ואת העופות שלי

(לא התעסקתי איתם יותר מדי , רק ניקיתי)
צרבתי אותם יפה מכל הכיוונים והוצאתי לצלחת
בוצע
2.

הוספתי את תפוחי האדמה וכשהם קיבלו צבע שחום הוספתי את הפטריות והבצלים

בוצע
3.

הוספתי את שיני השום

בוצע
4.

בזמן שהכל מתבשל הכנתי את הרוטב

בוצע
5.

שמתי את כל מרכיבי הרוטב בצלוחית נפרדת

בוצע
6.

ערבבתי טוב והוספתי רבע כוס מים

בוצע
7.

הוספתי לירקות את העופות ומעל שפכתי את כל הרוטב

ערבבתי יפה את הכל והוספתי מעל גבעולים שלמים של טימין , אל תוותרו על זה
בוצע
8.

הכנסתי לתנור ל50 דקות בחום של 180 ולעוד 20 דקות על 200

כל שזה יהיה יותר זמן בתנור זה יהיה יותר טעים ומלא בטעמים, אבל אל תגזימו כדי שהעוף לא יתייבש
בוצע
9.

לטרוף

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

1 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *