סלט קפרזה כמו במסעדה
סלט קפרזה הוא הכי טעים, מרשים ובדרך כלל במסעדה הוא יהיה בסט סלר
אבל ידעתם ככה הוא קל להכנה? כלום עבודה ויש סלט מרשים בטירוף לאירוח
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 כוסות עגבניות שרי מכל סוג (אני השתמשתי בשלושה צבעים, אפשר גם רק עגבניות שרי או עגבניות רגילות) | |
10 זיתי קלמטה | |
עלי בזיליקום טרי | |
1 לימון שלם | |
מלח גס | |
שמן זית | |
1 מוצרלה במים | |
חומץ בלסמי מצומצם |
הוראות
1.
נחתוך את עגבניות השרי לחצי ונניח בצלחת הגשה
בוצע
2.
נחצה את זיתי הקלמטה לחצי ונוסיף גם אותם
בוצע
3.
נוסיף את עלי הבזיליקום הטריים
בוצע
4.
נתבל בשמן זית, מלח גס ומיץ מלימון שלם
בוצע
5.
נערבב ונוסיף את קרעי המוצרלה
בוצע
6.
נוסיף חומץ בלסמי מצומצם וזה מושלם!
בוצע
7.
אפשר להכין ברוסקטות מכל לחם שאתם אוהבים עם קצת שמן זית בתנור על 200 מעלות ל10 דקות
בוצע
8.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה