Cacio e pepe – קצ'ו אה פפה
כשאני ובעלי היינו ברומא הייתה פסטה אחת שלא יכולנו להפסיק לאכול,
קראו לה – קצ'ו אה פפה .
המרקם של הגבינה + הפלפל השחור העוצמתי פשוט גרם לנו לחזור לאכול אותה שוב ושוב ושוב
אחרי שחזרתי לארץ הייתי חייבת להפוך אותה למנת הדגל גם בבית שלנו , והייתי בשוק מכמה שהיא פשוטה להכנה!
פסטה איטלקית מסורתית, מדהימה! הכי קלה שאפשר
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
250 גרם פסטה | |
1 כפית פלפל שחור איכותי | |
25 גרם חמאה | |
100 גרם גבינת פקורינו |
הוראות
1.
נרתיח את הפסטה דקה פחות לפי הוראות האריזה ( אנחנו רוצים אותה אל דנטה )
נשמור את מי הפסטה בצד , לשמור כמה שיותר כי אין לדעת כמה נצטרך
בוצע
2.
במחבת גדולה נשים חמאה ואת הפלפל השחור, מומלץ לכתוש את הפלפל בעצמכם אך אם אין לכם אפשרות תשתמשו בפלפל שחור איכותי
בוצע
3.
להוסיף חצי כוס מי פסטה אחרי שקצת התקררו ולא להפסיק לערבב
בוצע
4.
נוסיף את הפסטה ישירות מהסיר עם המים
בוצע
5.
נגרד גבינת פקורינו , אני השתמשתי ב100 גרם אבל כמה שיותר יותר טוב!
בוצע
6.
להוסיף מעל הפסטה ולכבות את האש, לערבב טוב טוב ואם צריך להוסיף עוד ממי הפסטה
בוצע
7.
להעביר לצלחת ולהוסיף עוד גבינה, בתאבון! זה מטורף
בוצע
הערות
מומלץ לכתוש את הפלפל בעצמכם אך אם אין לכם אפשרות תשתמשו בפלפל שחור איכותי
אפשר להשתמש בפרמז'ן במקום אבל פקורינו בהחלט יותר מתאימה!
הכי כיף לאכול עם פסטה ביתית- אבל לא חובה!
כתיבת תגובה