לחמניות באן

שעה

בינוני

20 לחמניות באן

פעם אכלתם לחמניית ענן?

כזאת שמרוב שהיא רכה אתה לא מצליח לשבוע?

אז לחמניית באן ממולאת בשר- כשרה! לפניכם

אתם חייבים להכין

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 קילו קמח 00 לבן
20 גרם אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
0.5 כוס סוכר
2 כפות שמרים
2 כוסות מים פושרים
4 כפות שמן
1 כף חומץ
1 כפית מלח
מומלץ למלא
אסאדו מפורק \ שניצלים
חריף \ פטרוזיליה \ כוסברה \ רטבים שאוהבים

הוראות

1.

במיקסר שמים את הקמח , אבקת אפייה, סודה לשתייה , סוכר , שמרים , כוס מים פושרים ומתחילים לערבל

בוצע
2.

תוך כדי לישה נוסיף כוס נוספת של מים פושרים

בוצע
3.

נעצור ונוסיף את השמן והחומץ, נמשיך ללוש וכשבצק מתייצב נוסיף מלח

בוצע
4.

נלוש למשך 10 דקות עד לקבלת בצק חלק

בוצע
5.

נלוש מעט בידיים וניתן לבצק לתפוח במקום חמים למשך שעה

בוצע
6.

נחלק את הבצק לארבעה חלקים ונרדד כל אחד מהם לעובי של 1 ס"מ

בוצע
7.

נקרוץ עיגולים עם קורצן \ כוס

בוצע
8.

נקפל לשניים

בוצע
9.

נרתיח סיר אידוי עם מים וניתן למים לרתוח אבל לא להיות מאוד רותחים, על מנת שהבאן יהיה בהיר אנו צריכים אדים קטנים ולא חזקים

בוצע
10.

נשים בכל פעם 3-4 באנים וניתן להם 10-12 דקות

אני אוהבת לשים נייר אפייה בסיר אידוי כדי שהבאן לא יידבק\ יהיה עם סימנים
בוצע
11.

נמלא בתוספות שאוהבים וזהו ! זה מוכן ומושלם

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.