תבשיל אסאדו ורימונים שמושלם לראש השנה
את התבשיל הזה קשה להפסיק לאכול!
אז תכינו מראש כמות כפולה,
זה כלכך טעים, וקל להכנה!
5 דקות ולהכניס לתנור- הוא עושה את כל העבודה
אני השתמשתי בסיר של ספייסז שמשמש ממש כמו תנור קטן נוסף! הוא שומר על החום בפנים והוא כלכך יפה שאפשר להגיש ככה את התבשיל בשולחן החג!
הוא עשוי מברזל עם ציפוי אמייל ונותן את האיכויות של בישול בסיר ברזל!
אבל פחות כבד
לסיר יש 40% הנחה!!!
עם הקוד קופון שלי רוסטרשיר
ואתם חייבים אותו לחג!
קישור לרכישה – https://bit.ly/3B6NdmT
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 קילו בשר מספר 9 אסאדו | |
10 בצלי שאלוט קלופים | |
10 תפוחי אדמה קטנים / 5 גדולים חתוכים לחצי | |
2 כפות דבש טהור | |
6 כפות רכז רימונים איכותי | |
2 כפות חומץ רימונים של ספייסז | |
2 ראשי שום שלמים | |
מלח גס | |
פלפל | |
250 מל יין אדום שאתם אוהבים | |
2 ענפי רוזמרין |
לקישוט ( לא חובה )
רימונים ופטרוזיליה |
הוראות
1.
בסיר של ספייסז נניח את בצלי השאלוט והתפוחי אדמה, מה שישמש תחתית לבשר!
בוצע
2.
נניח את הבשר על הירקות כך שהצד של השומן מופנה כלפיי מעלה- מה שיגרום לשומן של הבשר לנזול ולשמור עליו עסיסי!
בוצע
3.
נניח את הבשר על הירקות כך שהצד של השומן מופנה כלפיי מעלה- מה שיגרום לשומן של הבשר לנזול ולשמור עליו עסיסי! נתבל במלח גס, פלפל ונוסיף את שאר רכז הרימונים נעסה טוב טוב את הבשר כדי להחדיר לו טעמים ונשפוך מעל את היין האדום, זה לא נורא שלא כל הבשר מכוסה ביין, הנתח כלכך שומני שהוא לא ייתייבש
בוצע
4.
נסגור טוב את המכסה ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה לאחר חצי שעה ננמיך את החום ל180 מעלות חום עליון תחתון וניתן לתנור לעבוד בשבילנו 4 שעות נוספות
בוצע
5.
וזהו! יש לכם תבשיל מושלם לערב חג! אפשר להגיש אותו כבר בסיר- אני אוהבת לקשט עם רימונים ופטרוזיליה
בוצע
6.
בתאבון!
בוצע
הערות
מומלץ להגיש עם אורז!
כתיבת תגובה