אורז משודרג בטריאקי
טוב אז מאיפה בכלל מתחילים… זה מתכון כלכך קל ופשוט להסברים שאתם הולכים להתמכר אליו
אני בכל ארוחת צהריים אוהבת אורז, לא יודעת למה, מתה על הפחמימה הזאת
היא משתלבת לי כמעט עם כל דבר
אבל די נמאס לי מהאורז הלבן והקבוע אז החלטתי לשדרג,
מצאתי פטריות שכבר מתחילות להראות עייפות,
בצלי שאלוט שהיו לי במזווה (אפשר גם בצל רגיל) זרקתי לסיר הקבוע שלי עם תיבול מתאים וזהו- הצלחה מסחררת באפס מאמץ!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 כוס אורז עגול (אפשר כל אורז אבל הוא הכי מומלץ) | |
2 כוסות מים רותחים | |
2 כפות שמן | |
1 חבילת פטריות שמפניון | |
3-4 בצלי שאלוט קטנים אפשר גם בצל רגיל | |
1 עלה רוזמרין | |
3 כפות טריאקי | |
צ׳ילי חריף לפי טעם | |
מלח ופלפל גס |
הוראות
1.
בסיר בינוני נשים שמן ונטגן את הבצל והפטריות , נוסיף את הכוס אורז ונערבב היטב
בוצע
2.
נוסיף את הטריאקי, מלח פלפל וצ׳ילי חריף ונערבב היטב
בוצע
3.
נוסיף את המים הרותחים, גבעול של רוזמרין וננמיך את האש לאש בינונית, כפי שמבשלים אורז כרגיל למשך 20 דקות
בוצע
4.
לאחר 20 דקות נפתח את המכסה ונערבב היטב , מי שאוהב אורז ״רטוב״ מעט יכול לשים ל15 דקות
בוצע
5.
נגיש עם כל דבר שנחלום עליו
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה